Postat de: borzasimona | 26 Octombrie 2012

Tort Raffaello

Un tort special pentru o persoana speciala.🙂 La multi ani dragul meu!

Ingrediente :

• 250g biscuiti
• 150g unt
• 500g mascarpone
• 100ml frisca
• 50ml lapte
• 10g gelatina
• 15 bomboane Raffaello
• 3 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu untul topit. Ii punem intr-un vas cu peretii detasabili, apasand bine peste acestia. Asezam bomboanele Raffaello deasupra blatului de biscuiti.

Punem gelatina la hdratat in 100ml apa si o lasam deoparte.

Amestecam zaharul cu frisca si cu branza mascarpone.

Punem laptele pe aragaz sa se incalzeasca iar apoi daugam gelatina si amestecam pana se dizolva. Adaugam apoi 2 linguri din crema de branza in lapte, amestecam si apoi adaugam laptele in crema. In felul asta crema nu va face cocoloase.

Turnam crema de branza peste biscuiti, presaram fulgi de cocos deasupra si dam la frigider peste noapte sau cel putin pentru 5 ore.

Un tort foarte gustos si de efect.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: