Postat de: borzasimona | 28 Octombrie 2012

Cartofi umpluti

Ingrediente:

• 6 cartofi
• 400g carne
• 1 ceapa
• 1 morcov
• 100ml bulion
• mozzarella
• sare,piper,boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Spalam cartofii si ii bagam la cuptor. Ii coacem pana intra scobitoarea in ei.

Cat timp acestea se coc pregatim umplutura.Curatam ceapa si o taiem marunt. Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea mica.

Punem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugam ceapa si morcovul. Cand acestea incep sa se inmoaie adaugam carnea, amestecand pana omogenizam compozitia.

Calim bine carnea apoi adaugam bulionul, apa si condimentele. Lasam tigaia la foc mic si amestecam cat de des putem, pana se evapora lichidul.

Cartofii copti ii scobim,

ii umplem cu carnea calita, apoi ii punem intr-o tava, sau un vas termorezistent.

Punem cate o felie de mozzarella pe fiecare cartof

si ii bagam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Ii servim asa calzi alaturi de o salata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: