Postat de: borzasimona | 7 Noiembrie 2012

Piept de pui gratinat cu ciuperci

Ingrediente :

• 1 piept mic de pui
• 500 g ciuperci, feliate
• 1 rosie mare, taiata cubulete
• 1 lingura rasa de faina
• 200 ml smantana
• 100 g mozzarella
• 1-2 linguri ulei
• sare, piper, boia de ardei dulce
• 2 catei de usturoi
• ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Feliem pieptul de pui, il batem putin ca pentru snitele(dar nu foarte subtire) si condimentam cu sare, piper si boia de ardei dulce. Dam feliile de carne prin faina si le prajim intr-o tigaie, in ulei incins, pe ambele parti.

Mutam apoi feliile de carne intr-un vas termorezistent incapator.

Curatam usturoiul, il pisam si il amestecam cu smantana. Turnam apoi smantana peste carne, si condimentam cu putina sare si piper.

Punem apoi ciuperci, cubuletele de rosie

si mozzarella data pe razatoarea mare.

Introducem vasul in cuptorul fixat pe 200°C si il lasam pina se rumeneste frumos deasupra.

Delicios!

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: