Postat de: borzasimona | 12 Decembrie 2012

Melci cu mere

DSC04706

Ingrediente :

• 7-8 mere
• scortisoara
• zahar
• o foaie de aluat foietaj

Mod de preparare:

Curatam merele si le dam pe razatoarea mare. Le lasam putin sa se odihneasca iar apoi le stoarcem, le indulcim dupa gust si le aromam cu putina scortisoara.

Intindem foaia de foietaj, punem merele pe ea

DSC04696

rulam ca pe un cozonac si taiem apoi felii groase de 1 – 1.5 cm. Punem melcisorii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

DSC04697

Bagam tava la cuptor pana se rumenesc…20-30 de minute.

Este un desert rapid si bun in zilele de post.

DSC04699


Responses

  1. Exact asa face si mama mea, doar ca ea caleste putin merele! Tare bune!

    • sunt intr-adevar foarte bune:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: