Postat de: borzasimona | 4 Februarie 2013

Biscuiti fragezi cu ciocolata

DSC04882

Ingrediente :

• 300 g faina
• 70 g amidon porumb
• 60 g cacao
• 2 lingurite rase praf copt
• 250 g unt
• 3 galbenusuri
• 150 g zahar
• 300 g ciocolata alba
• 6-7 linguri de lapte

Mod de preparare:

Mixam untul moale cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema omogena. Separat, amestecam faina cu cacaua, amidonul si praful de copt.

Adaugam mixul obtinut in crema de unt si framantam pana obtinem un aluat moale si compact, pe care-l invelim in folie alimentara. Punem aluatul astfel invelit in frigider, pentru 30 minute. Scoatem apoi aluatul din frigider si incepem sa formam bilute mici pe care le asezam intr-o farfurie cu zahar.

DSC04879

Presam bilutele in zahar si le asezam cu partea data prin zahar in sus, in tava tapetata cu hartie de copt. Apasam, cu degetul, mijlocul fiecarui biscuite de ciocolata.

DSC04880

Coacem biscuitii fragezi de ciocolata in cuptorul preincalzit la 175°C pentru 15 minute. Imediat dupa ce ii scoatem mai apasam cu degetul centrul biscuitilor ca sa ii putem umple.

Topim ciocolata alba la bain marie impreuna cu laptele si umplem biscuitii dupa ce s-au racit putin. Eu n-am avut decat 200g de ciocolata acasa asa ca am umplut cativa si cu dulceata.

Sunt cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat vreodata.

DSC04881

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: