Postat de: borzasimona | 5 Februarie 2013

Pulpa de curcan la cuptor

DSC04876

Ingrediente :

• 1 pulpa de curcan
• 3 fire ceapa verde
• 3 catei de usturoi
• 1 ceapa
• 1 lingura patrunjel uscat
• 1 foaie de dafin
• 1 cana vin
• 3 linguri ulei de masline
• sare, piper
• boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Pulpa de curcan o spalam si o crestam din loc in loc.

Ceapa verde o spalam bine si o taiem rondele. Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam. Ceapa o curatam si o taiem felii.

Intr-un bol punem vinul, uleiul, sare, piper, boia de ardei ,ceapa verde tocata, usturoiul pisat, patrunjelul uscat, ceapa feliata si foaia de dafin rupta bucatele mici.

Toate acestea le omogenizam bine si punem bucata de carne in aceasta marinata.

DSC04873

Le amestecam, acoperim vasul si il dam cateva ore sa stea asa la frigider.

Dupa ce a stat suficient in frigider sa ia toate aromele, punem carnea cu tot cu amestecul de condimente intr-o tava.

Dam tava in cuptorul incins, acoperita, pentru aproximativ 2 ore.

Ne mai uitam la ea din cand in cand si o mai stropim cu zeama din tava.

Cand este gata o scoatem din cuptor si o servim imediat alaturi de garnitura preferata.

Pofta buna!

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: