Postat de: borzasimona | 14 Februarie 2013

Ciuperci umplute, de post

DSC04702

Ingrediente :

• 6 ciuperci cu palaria mare
• 2 ardei
• 2 morcovi
• porumb
• 1 ceapa
• 2 rosii
• ulei de masline
• sare, piper

Mod de preparare:

Curatam ciupercile de primul strat de pielita si scoatem cu grija piciorul fiecarei ciuperci.

Rosiile le oparim putin, le curatam de coaja si le taiem cubulete. Tocam apoi marunt ceapa, ardeiul şi picioruşele de ciuperci. Morcovii ii curatam si ii dam pe razatoarea mica.

Incingem intr-o tigaie 3 linguri de ulei de masline si calim toate legumele odata, aproximativ cinci minute, pana se inmoaie putin. Condimentam dupa gust si oprim focul. Adaugam porumbul si amestecam compozitia.

Punem cate un strop de ulei de masline in fiecare ciuperca iar apoi le umplem cu amestecul din tigaie si le asezam pe o tava pe care am asezat o coala de hartie pentru copt.

Le punem la cuptor si le lasam pana se inmoaie ciupercile…aproximativ 20 de minute.

Le servim imediat ce le scoatem din cuptor…sunt delicioase.

DSC04698


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: