Postat de: borzasimona | 21 Februarie 2013

Ciuperci cu branza la cuptor

DSC04829

Ingrediente :

• ciuperci cu palaria mai mare
• branza de burduf
• cascaval
• patrunjel verde
• ulei de masline
• ceapa

Mod de preparare:

Ciupercile astea umplute cu branza sunt foarte bune si se fac foarte repede.

Curatam ciupercile, le spalam si le uscam intr-un prosop de hartie. Punem un stop de ulei de masline in fiecare ciupeca si le lasam deoparte.

Piciorusele ciupercilor si ceapa le curatam si le taiem marunt.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ceapa si piciorusele ciupercilor. Cand sunt gata, adaugam patrunjelul verde si repartizam compozitia in ciuperci.

DSC04820

Maruntim branza, cascavalul il dam pe razatoarea mare si le amestecam. Umplem apoi palariile cu acest amestec si le punem intr-o tava.

DSC04822

Le bagam la cuptor pana incep sa se rumeneasca deasupra.

Sunt delicioase.

Noi le-am servit alaturi de o friptura, dar se pot manca si simplu doar cu o salata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: