Postat de: borzasimona | 26 Februarie 2013

Cartofi la cuptor

DSC04830

Ingrediente :

• 6 cartofi
• 2 cepe potrivite
• ulei de masline
• patrunjel și rozmarin verde
• sare, piper

Mod de preparare:

Curatam cartofii si ii taiem felii mai groase. Ceapa o curatam si o taiem bucati mai maricele. Adaugam patrunjel taiat marunt, 2-3 linguri de ulei, putin rozmarin, sare si piper. Amestecam bine.

Pregatim un vas pentru cuptor. Il tapetam cu hartie de copt, adaugam cartofii si 50 ml de apa.

DSC04818

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si-l dam la cuptor pentru 45-60 de minute(in functie de cartofi). Spre sfarsitul coacerii, daca dorim, luam folia si lasam cartofii si ceapa sa se rumeneasca putin.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: