Postat de: borzasimona | 27 Februarie 2013

Cotlet umplut cu legume

DSC04912

Ingrediente :

• 600 gr cotlet de porc fara os
• 500 gr ciuperci proaspete
• 3 cepe rosii
• un ardei gras rosu
• 150 gr cascaval
• 100 gr pastrama de porc
• o mana frunze de spanac
• 50 gr unt
• 200 ml vin alb sec
• sare, piper

Mod de preparare:

Cotletul de porc il portionam in patru felii egale. Cu un cutit ascutit facem in fiecare cotlet cate un buzunar. Batem putin feliile de carne, le condimentam bine interior, exterior si le lasam la rece pana pregatim umplutura.

DSC04902

Tocam marunt o ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin unt. Adaugam apoi pastrama taiata fasii subtiri si 250 g ciuperci taiate felii. Calim cateva minute apoi adaugam 50 ml vin si lasam la foc mic pana ce scade toata zeama. Dam deoparte si adaugam frunzele mici de spanac si cascavalul ras. Amestecam usor cat sa se incorporeze tot cascavalul si condimentam cu sare si piper.

DSC04901

Umplem cotletele si le prindem cu cate o scobitoare la capat.

DSC04903

Asezam cotletele intr-o tava de cuptor, turnam restul de vin si bagam tava acoperita la cuptor pentru 30 de minute.

DSC04904

Intre timp curatan carofii si ii taiem felii mai groase, ceapa o taiem in patru iar ciupercile in functie de marime le taiem sau nu.

Scoatem apoi tava, adaugam legumele , o acoperim din nou si o bagam inapoi la cuptor. Dupa 30 de minute scoatem folia si mai lasam tava in cuptor cateva minute sa se rumeneasca putin friptura si legumele.

DSC04910

Un pranz pe cinste.
Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: