Postat de: borzasimona | 28 Martie 2013

Budinca din croissante

DSC04935

Ingrediente :

• 3 croissante cu ciocolata mari
• 3 oua
• 100 g zahar
• 100 ml lapte
• 170-200 ml smantana
• 2-3 mere potrivite
• o mana de cirese confiate
• 1 lingura unt
• esenta de vanilie
• coaja rasa de la 1/2 portocala

Mod de preparare:

Ungem un vas termorezistent cu putin unt. Taiem croissantele pe diagonala si le punem in vas. Curatam merele de coaja si cotoare, le taiem feliute si le punem in vas printer bucatile de croissant. Presaram apoi ciresele confiate deasupra.

DSC04930

Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam laptele, smantana, esenta de vanilie, coaja de portocala. Turnam amestecul peste croissante. Avem grija ca fiecare bucata sa fie insiropata.

DSC04931

Coacem budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 40-50 de minute.

DSC04932

Este un desert foarte rapid si gustos.

Sursa de inspiratie


Responses

  1. Arata ff bine!

    • multumesc…a iesit si foarte buna:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: