Postat de: borzasimona | 3 Aprilie 2013

Tarta aperitiv cu dovlecel

DSC04929

Ingrediente :

• 2 oua
• 100 gr faina
• 1 dovlecel(400-500g)
• 3-4 fire ceapa verde
• 1 lingurita praf de copt
• 50ml ulei
• 70ml lapte
• 1 lingura de smantana
• patrunjel verde
• sare, piper

Mod de preparare:

Curatam dovlecelul de coaja si il dam pe razatoarea mare. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Patrunjelul verde il taiem marunt.

Mixam ouale intregi cu putina sare iar apoi adaugam laptele, uleiul si smantana.

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitia lichida. Amestecam bine sa nu ramana cocoloase iar apoi adaugam legumele.

Turnam aluatul intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina

DSC04918

si o introducem in cuptorul preincalzit la 175 grade timp de aprox 30-35 min sau pana se rumeneste frumos deasupra.

DSC04924

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: