Postat de: borzasimona | 13 Aprilie 2013

Pui pe sare si legume la tigaie

DSC04985

Ingrediente :

• 2 pulpe de pui+ 2 aripi
• 500g sare
• 1 kg legume congelate
• 1 lingura unt
• 1 lingura ulei de masline
• busuioc uscat
• patrunjel uscat
• sare
• piper
• boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Luam un vas pentru cuptor si punem sarea in el…o repartizam uniform.

Puiul il spalam, il curatam, il condimentam si il punem peste sare.

DSC04978

Dam puiul la cuptor pentru aproximativ o ora la foc mediu…primele 40 de minute acoperit iar ultimele 20 descoperit ca sa se rumeneasca.

DSC04979

Intre timp pregatim legumele. Punem uleiul si untul intr-o tigaie. Dupa ce s-a topit untul adaugam legumele congelate. Amestecam si lasam la foc mediu spre mare sa se caleasca. Cand nu mai avem legume congelate adaugam si condimentele, dupa gust.

DSC04980

Servim puiul alaturi de legume.


Responses

  1. […] Servim pestele imediat ce-l scoatem din cuptor alaturi de garnitura preferata…noi am ales legume la tigaie. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: