Postat de: borzasimona | 21 Aprilie 2013

Omleta de primavara si salata verde

DSC05023

Ingrediente :

• 4 oua
• 2-3 lingui de lapte
• 4 fire ceapa verde
• o mana de spanac
• 1 dovlecel
• 4 felii de sunca
• 50g cascaval
• 1 lingura ulei
• sare
• piper
• o salata verde
• 1 ceapa mica
• otet
• ulei de masline

Mod de preparare:

Taiem ceapa rondele(2 fire pentru omleta, 2 fire pentru salata) si spanacul il maruntim putin.

Sunca o taiem cubulete iar cascavalul la fel.

DSC05021

Dovlecelul il taiem felii, il condimentam putn cu sare si-l pregatim la gratar. Cand este gata il taiem bastonase.

DSC05022

Salata verde o amestecam cu ceapa uscata taiata marunt si ceapa verde. Condimentam salata cu ulei, otet si sare dupa gust. O amestecam bine si o lasam deoparte pana pregatim omleta.

DSC05020

Ouale le amestecam ca pentru ompleta. Adaugam apoi laptele si putina sare.

Punem intr-o tigaie o lingura de ulei de masline, ceapa si spanacul. Le calim putin apoi adaugam dovlecelul, sunca, cascavalul si ouale.

Cand omleta este facuta pe o parte, o intoarcem cu ajutorul capacului. Scoatem apoi omleta din tigaie si o servim alaturi de o portie mare de salata.

DSC05024


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: