Postat de: borzasimona | 22 Aprilie 2013

Ciulama de pui cu mamaliguta

DSC04861

Ingrediente :

• 1 piept de pui
• 1 ardei
• 1 ceapa mare
• 400g ciuperci
• 2 linguri de faina
• 300ml smantana
• 100ml bulion
• 1 cana faina de malai
• 2 cani supa de pui
• 2 cani de lapte
• patrunjel verde
• 1/2 cana branza sarata
• sare, piper

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Taiem ardeiul si ceapa cubulete. Ciupercile le curatam si le taiem felii.

Punem o lingura de ulei intr-o tigaie si calim ceapa si ardeiul, apoi adaugam putina apa ca sa se inabuse. Adaugam pieptul de pui,ciupercile, o cana de apa si condimente dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mic pana scade putin sosul si pieptul de pui s-a inmuiat. Amestecam faina cu smantana si o adaugam peste pui. Lasam sa dea cateva clocote pana se leaga sosul iar apoi adaugam bulionul. La final adaugam patrunjelul verde taiat marunt.

Pentru mamaliga punem la fiert 2 cani de supa,2 cani de lapte si o mana de patrunjel verde. Cand da in clocot scoatem patrunjelul si adaugam in ploaie faina de malai. Fierbem mamaliga iar la final adaugam branza sarata.
Servim imediat…un adevarat deliciu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: