Postat de: borzasimona | 23 Aprilie 2013

Cheese cake

DSC04893

Ingrediente pentru blat :

• 250g biscuiti
• 150g unt

Ingrediente pentru crema de branza:

• 1 kg branza dulce de vaca
• 250 gr de zahar
• 3 linguri cu varf de faina
• coaja rasa de lamaie
• 4 oua mari
• 300 ml de smantana
• esenta de vanilie

Ingrediente pentru topping:

• 500g fructe de padure congelate
• zahar(in functie de cat de dulci sau acrisoare vrem sa ramana fructele)

Mod de preparare:

Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu untul topit. Ii punem intr-un vas cu peretii detasabili, apasand bine peste acestia. Coacem blatul de biscuit, in cuptorul preincalzit, timp de 10 minute.

DSC04883

Mixam crema de branza care trebuie sa fie la temperatura camerei, pana cand devine spumoasa. Incorporam apoi zaharul si aromele, apoi faina, iar la sfarsit smantana. Dupa ce smantana este bine incorporata, adaugam rand pe rand cate un ou intreg, amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia de branza peste blatul de biscuiti.

DSC04884

Dam prajitura la cuptor pentru 30-40 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

DSC04885

Cat timp prajitura este la cuptor pregatim toppingul. Punem fructele de padure impreuna cu zaharul intr-un vas si le punem pe foc. Amestecam pana incepe sa se lege siropul.

Scoatem prajitura din cuptor si o lasam sa se raceasca putin. O pudram cu zahar pudra si punem toppingul de fructe de padure deasupra.

DSC04887

Este deliciosa!

Sursa de inspiratie


Responses

  1. BUN!!!

    • chiar delicios as spune eu:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: