Postat de: borzasimona | 9 August 2013

Mancare de fasole verde

DSC05690

Ingrediente:

• 1 kg fasole verde
• 1 ceapa mare
• 1 ardei kapiaverde
• 1 ardei kapia verde
• 1 morcov
• 1 felie de telina
• 4 catei usturoi
• 500 ml apa
• 200 ml suc rosii cu consistenta groasa
• 1-2 foi de dafin
• sare, piper
• patrunjel verde

Mod de preparare:

Curatam toate legumele. ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoare, ardeii ii taiem cuburi iar apoi le punem la calit in uleiul incins la foc mic.

Cand acestea s-au calit stingem cu putina apa. Fasolea pastai spalata bine si curatata o punem peste legumele calite. Adaugam frunzele de dafin, sucul de rosii, sare, piper si restul de apa.

Cand fasolea verde s-a inmuiat adaugam usturoiul zdrobit si mai lasam pe foc aproximativ 5 minute. Stingem aragazul si adaugam patrunjelul verde taiat marunt.

Noi am servit fasolea verde ca si garniture la friptura de pui.

Un pranz savuros.

Sursa de inspiratie


Responses

  1. […] servim alaturi de garnitura preferata…noi am ales ca si garnitura mancare de fasole verde […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: