Postat de: borzasimona | 18 Septembrie 2013

Rulouri de pui

DSC04974

Ingrediente:

• 1 piept de pui dezosat
• 4 oua
• 5-6 felii subtiri de sunca
• 100g cascaval
• 4-5 linguri vin alb
• 3-4 linguri apa
• sare, piper
• 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Pregatim prima data omleta. Spargem cele 4 oua, adaugam putina sare si piper si batem bine pana se amesteca.

Ungem o tigaie cu putin ulei de masline si o punem pe foc mic. Cand s-a incins, adaugam ouale si acoperim imediat tigaia cu capac. Dupa 3-4 minute, o intoarcem cu grija pe cealalta parte si o mai prajim pentru inca 2-3 minute (eu am facut 2 omlete din cele 4 oua). O scoatem pe o farfurie si o lasam sa se raceasca.

Pieptul de pui il spalam si il taiem felii ca pentru snitele…dar sa fie cat mai mari. Batem putin carnea iar apoi o condimentam. Ca sa obtin o felie mai mare de carne am prins mai multe felii cu scobitori.

DSC04962

Asezam omleta pe intreaga suprafata a pieptului de pui,

DSC04964

cascavalul dat pe razatoarea mare

DSC04965

iar apoi feliile de sunca.

DSC04966

Rulam ruladele iar apoi le prindem cu scobitori si le asezam in forma.

DSC04968

Adaugam vinul alb amestecat cu apa si stropim ruladele cu ulei de masline.

Coacem ruladele de pui in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30-35 de minute(trebuie sa fie rumenite frumos cand sunt gata). Din cand in cand, le ungem cu sosul format in tava.

DSC04970

Servim rulada alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi la cuptor cu rozmarin.

DSC04969

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: