Postat de: borzasimona | 27 Septembrie 2013

Paste milaneze

DSC05706

Ingrediente:

• 250 g paste
• 150-200 g ciuperci
• 200 g sunca presata
• 1 ceapa medie
• 2 linguri ulei
• 250-300 ml suc de rosii mai gros
• 1/2 lingurita oregano
• 1/2 lingurita busuioc
• 1 catel usuturoi
• sare, piper
• parmesan ras

Mod de preparare:

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.

Ceapa tocata marunt o punem la calit in ulei,

DSC05694

apoi adaugam ciupercile taiat cubulete,

DSC05695

iar dupa aproximativ 3 minute adaugam sunca presata taiata cuburi.

DSC05696

Turnam sosul de rosii, catelul de usturoi zdrobit, presaram condimentele, amestecam bine si mai lasam pe foc in jur de 3 minute.

DSC05698

Punem pastele peste sos,

DSC05700

le amestecam si sunt gata.

DSC05701

Cand le punem in farfurie, presaram parmesan ras deasupra.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: