Postat de: borzasimona | 1 Noiembrie 2013

Chiftelute din piept de pui cu morcov si dovlecel

DSC05761

Ingrediente :

• 300g piept de pui
• 300g dovlecel
• 2 morcovi
• 2 oua
• 3-4 linguri de pesmet
• patrunjel verde
• 2 catei de usturoi
• sare, piper
• boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Pieptul de pui il spalam, il dezosam si il dam prin masina de tocat carne. Dovlecelul il curatam si il dam pe razatoarea mare. La fel procedam si cu morcovul.

DSC05753

Punem toate ingredientele intr-un vas(dovlecelul trebuie neaparat stors inainte sa se amestece cu celelalte ingrediente) si le amestecam bine.

DSC05755

Din compozitia obtinute formam chiftelele pe care le punem intr-o tava, pe care am tapetat-o inainte cu hartie de copt.

DSC05756

Le baga in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la foc mic. Apoi le scoatem, le intoarcem

DSC05758

si le mai lasam la cuptor aproximativ 10 minute.

DSC05759

Se servesc alaturi de garnitura preferata sau cu o salata. Noi le-am servit langa macarea de fasole verde cu smantana.

Pofta buna.

DSC05768


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: