Postat de: borzasimona | 15 Noiembrie 2013

Ciuperci umplute cu somon

DSC05796

Ingrediente:

• 1 ceapa mare
• 300g file de somon
• 120ml smantana
• patrunjel verde
• 9 ciuperci mai mari
• 2 catei de usturoi
• sare, piper
• 4 linguri ulei de masline
• zeama de lamaie

Mod de preparare:

Somonul il taiem bucati aproximativ de marimea ciupercilor si il punem intr-un vas in care va sta la marinat. Punem putina zeama de lamaie deasupra.

DSC05779

Amestecam separat 2 linguri de ulei de masline cu sare, piper, 2 catei de usturoi zdrobiti si patrunjel verde taiat marunt.

DSC05783

Adaugam apoi acest amestec peste peste si il lasam la rece aproximativ o ora.

DSC05784

Intre timp curatam ciupercile, le indepartam coditele si le taiem marunt(doar coditele).

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in cele 2 linguri de ulei de masline dupa care adaugam si coditele de ciuperci taiate marunt. Le lasam la sotat 5 minute iar apoi adaugam smantana si verdeata. Mai lasam 2-3 minute pe foc si sunt gata.

DSC05787

Umplem ciupercile cu acest amestec,

DSC05788

si punem deasupra cate o felie de somon.

DSC05789

Asezam ciupercile intr-o tava

DSC05791

si o introducem pentr aproximativ 30 de minute la cuptor.

DSC05794

Sunt dementiale.🙂

Sursa de inspiratie


Responses

  1. […] si il introducem la cuptor pentru aproximatinv 30 de minute(am facut si cateva ciuperci umplute cu somon). […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: