Postat de: borzasimona | 28 Noiembrie 2013

Chec cu dovleac

DSC05923

Ingrediente:

• 450 g dovleac copt si pasat cu presa de cartofi
• 4 oua mari
• 150ml ulei de floarea soarelui
• 180ml apa
• 400g zahar
• 400g faina
• 2 lingurite praf de copt
• sare
• 1 lingurita scortisoara
• 2 maini de cirese confiate

DSC05918

Mod de preparare:

Mai intai incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu unt si hartie de copt o tava pentru cuptor(eu am facut chechul intr-o tava normala nu in frme de chec).

Amestecam apoi dovleacul, ouale, uleiul, apa si zaharul pana avem un amestec omogen. Peste amestecul cu dovleac punem faina, praful de copt, sarea,scortisoara si amestecam bine.

Punem chec-ul in tava si punem deasupra cirese confiate.

DSC05919

Introducem tava in cuptor pentru 45-50 min sau pana trece testul scobitorii.

Este un chec foarte aromat.

DSC05921

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: