Postat de: borzasimona | 25 Februarie 2014

Frittata cu pui, spanac si ciuperci

DSC05842

Ingrediente pentru blat :

• 300g piept de pui
• 7-8 oua
• 2 maini mari de spanac
• 100g ciuperci
• 50g parmesan razuit
• 3 catei usturoi pisati
• 3 linguri ulei de masline
• sare, piper, busuioc, oregano dupa gust
• unt pt uns tava

Mod de preparare:

In primul rand incingem cuptorul la 180°C si ungem cu unt o forma rotunda (ca si cele pt tort).

Taiem pieptul de pui cuburi,

DSC05830

ciupercile felii

DSC05832

iar spanacul il taiem mai marunt.

DSC05833

Punem apoi uleiul de masline intr-o tigaie si calim in el ceapa.

DSC05831

Cand ceapa e translucida, punem pieptul de pui taiat fasii subtiri si condimentam cu sare, piper, oregano si busuioc.

DSC05834

Cand puiul e facut(si-a schimbat culoarea) punem ciupercile taiate. Lasam sa se caleasca toate impreuna, pana scade apa lasata de ciuperci. Inainte cu 5 minute sa stingem aragazul adaugam si spanacul.

Intre timp batem ouale impreuna cu parmezanul si putina sare.

DSC05836

Adaugam carnea in tava pregatita,

DSC05837

turnam deasupra ouale

DSC05839

si dam tava la cuptor aproximatv 30 de minute…sau pana se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o servim imediat alaturi de o portie mare de salata.

DSC05840

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: