Postat de: borzasimona | 4 Iunie 2014

Omleta cu cartofi rasi si bacon

DSC05983

Ingrediente :

• 4 oua
• 2 fire ceapa verde
• cascaval
• 2 cartofi copti
• 100g bacon
• 1 lingura de smantana
• 1 lingura ulei de masline
• sare

Mod de preparare:

Baconul il taiem cubulete iar ceapa verde o taiem rondele. Cartofii copti ii dam pe rzatoarea mare. Ouale le batem impreuna cu o lingura de smantana si putina sare.

Intr-o lingura de ulei de masline punem baconul la prajit

DSC05978

iar apoi adaugam ceapa verde si cartofii razuiti.

DSC05979

Lasam pe foc pana se calesc putin toate ingredientele din tigaie.

DSC05981

Adaugam apoi ouale. Cand omleta este facuta pe o parte, o intoarcem cu ajutorul capacului. Scoatem apoi omleta din tigaie si o presaram cu cascaval ras.

DSC05982

O servim calda alaturi de o portie generoasa de salata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: