Postat de: borzasimona | 22 August 2014

Morcovi in suc de portocale

DSC05951

Ingrediente:

• 200 g morcovi
• 2 portocale
• sare, dupa gust
• 1 lingurita miere
• 1 lingurita unt

Mod de preparare:

Spalam morcovii, ii curatam, ii feliem si ii punem la fiert in apa cu putina sare pana ajung la consistenta al dente.

Intre timp, stroarcem portocalele. Sucul il punem la foc, sa se infierbante. Adaugam morcovii fierti si ii mai fierbem in suc inca 5 minute. Scoatem morcovii si ii pastram la cald, iar sucul il lasam la fiert in continuare inca 3-4 minute, pana se mai ingroasa putin. Il luam de pe foc, adaugam mierea, untul si putina sare.

Reintroducem morcovii fierti in sosul de portocale si il lasam deoparte 5 minute, sa se intrepatrunda aromele.

Noi i-am servit alaturi de un chec din piept de pui.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: