Postat de: borzasimona | 7 Octombrie 2014

Negresa cu branza dulce si visine

DSC06036

Ingrediente de baza:

• 150 g ciocolata
• 100 g unt
• 70 g faina
• 30 g cacao
• 4 oua
• 250 g zahar
Ingrediente pentru crema de branza:

• 200 g crema de branza
• 1 lingura amidon
• 1 ou
• 100 g zahar
• visine din compot

Mod de preparare:

Ciocolata o punem la microunde impreuna cu untul si le amestecam din cand in cand pentru a se omogeniza.

Ouale le batem cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin foarte cremoase. Peste crema de oua adaugam ciocolata topita cu untul si omogenizam. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaua si o adaugam in amestecul lichid. Le amestecam cu mixerul, la viteza mica.

Tava o tapetam cu hartie de copt (pe baza), iar pe margini o ungem cu unt si o tapetam cu cacao.

Crema de branza o amestecam cu zaharul, amidonul si oul.

Compozitia de negresa o turnam in tava. Deasupra punem amestecul de branza si presaram visine.

O bagam in cuptorul preincalzit si o coacem 30-35 minute la foc mediu.

Este delicioasa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: