Postat de: borzasimona | 10 Octombrie 2014

Fursecuri cu afine

DSC06541

Ingrediente:

• 200 g crema de branza
• 200 g unt(eu am folosit grasime de cocos)
• 200 g zahar brun
• 2 oua
• 280 g faina
• 1 lingurita rasa praf de copt
• 180 g afine
• esenta de vanilie

Mod de preparare:

Amestecam crema de branza si untul (ambele la temperatura camerei) cu zaharul si esenta de vanilie.

DSC06534

Adaugam ouale pe rand si mixam in continuare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si afinele si omogenizam usor cu o spatula.

DSC06536

Punem cu lingura biscuitii pe hartie de copt, cu distanta de 3-4 cm intre ei, si ii coacem la cuptorul preincalzit la 180 C aproximativ 14-15 minute.

Ii lasam sa se raceasca in tava cca 5 minute, apoi ii transferam pe un gratar unde ii lasam pana se racesc complet.

Nu sunt cei mai frumosi biscuiti dar sunt deliciosi.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: