Postat de: borzasimona | 4 Decembrie 2014

Salata de icre

DSC06251

Ingrediente:

• 100g icre
• 330ml ulei
• 100ml apa minerala
• 1 ceapa nu foarte mare
• 1 lamaie
• sare(atentie mare la sare deoarece icrele deobicei sunt sarate destul de tare)

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt ca sa o avem pregatita pentru a o adauga la final.

Punem icrele intr-un bol inalt si le batem cu mixerul. Dupa ce se bat cam 2 minute incepem sa adugam ulei, picurand din cand in cand, ca la maioneza.

Pe parcurs vom observa ca icrele se ingroasa si devin albicioase. Adaugam din cand in cand cate putina apa minerala. Astfel icrele vor deveni pufoase si se vor albi.

Continuam sa adugam alternativ apa minerala, ulei si zeama de lamaie pana consideram cantitatea de icre suficienta.

Amestecan cu ceapa tocata marunt si lasam 30 de minute la frigider inainte de servire.

Sunt senzationale. Pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: