Postat de: borzasimona | 10 Decembrie 2014

Briose cu banane si cirese

DSC06217

Ingrediente:

• 4 oua
• 1 cana de zahar
• 2 cani faina
• 1 praf de copt
• 1 cana de ulei
• 3 cani morcovi rasi sau 4 banane pasate
• 1 lingurita esenta de rom
• 1 lingurita esenta de vanilie
• 100g stafide/visine/cirese

Mod de preparare:

Frecam galbenusurile cu zaharul pus pe rand cam 15 minute, pana isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul ca la maioneza, putin cate putin.

Albusurile le batem spuma si le adaugam, amestecand usor, peste galbenusuri.

Adaugam pe rand faina amestecata cu praful de copt, morcovii sau bananele si ciresele.

Umplem pe trei sferturi formele de briose tapetate cu hartiute speciale. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 20 minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea

Sunt foarte aromate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: