Publicat de: borzasimona | 7 ianuarie 2015

Chec cu branza dulce

DSC06250

Ingrediente:

• 75 g unt
• 175 g zahar
• 1 plic zahar vanilat
• 130 g branza de vaci
• 2 linguri lapte batut
• 3 oua
• 150 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 1 lingurita coaja rasa de portoclale
• 100g cirese

Mod de preparare:

Pentru inceput mixam untul cu zahar si zahar vanilat si coaja rasa de portocale. Adaugam apoi branza de vaci si laptele batut. Mixam bine astfel incat branza sa nu ramana cu cocoloase. Adaugam si ouale intregi si amestecam bine.

La final incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Punem o parte din aluat in tava apoi presaram bucatele de cirese tavalite prin faina. Le acoperim cu restul de aluat si presaram iar cirese, dar incercam sa le afundam putin in aluatul de la suprafata.

DSC06248

Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 45 minute, apoi il scoatem si il lasam sa se raceasca.

DSC06249

Sursa de inspiratie

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: