Ingrediente:
• 75 g unt
• 175 g zahar
• 1 plic zahar vanilat
• 130 g branza de vaci
• 2 linguri lapte batut
• 3 oua
• 150 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 1 lingurita coaja rasa de portoclale
• 100g cirese
Mod de preparare:
Pentru inceput mixam untul cu zahar si zahar vanilat si coaja rasa de portocale. Adaugam apoi branza de vaci si laptele batut. Mixam bine astfel incat branza sa nu ramana cu cocoloase. Adaugam si ouale intregi si amestecam bine.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Punem o parte din aluat in tava apoi presaram bucatele de cirese tavalite prin faina. Le acoperim cu restul de aluat si presaram iar cirese, dar incercam sa le afundam putin in aluatul de la suprafata.
Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 45 minute, apoi il scoatem si il lasam sa se raceasca.
Lasă un răspuns