Postat de: borzasimona | 7 Ianuarie 2015

Cotlet de porc cu ananas

DSC06607

Ingrediente:

• 4 cotlete de porc
• ulei de masline
• 1 cutie compot de ananas
• 1 lingura de zahar (preferabil brun)
• 1 lingura sos tomat
• 1 lingura sos de soia
• 1 lamaie
• sare, piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei de masline, prajim cotletele pe ambele fete, pana capata o crusta frumoasa. Le lasam deoparte pana pregatim ananasul.

Intr-o tigaie caramelizam lingura de zahar la foc potrivit. Stingem cu foarte putina zeama din compot si apoi adaugam feliile de ananas. Le caramelizam pe ambele fete.

Adaugam apoi carnea, sosul de soia, sosul tomat si zeama din compot, doar cat este nevoi, pentru a obtine un sos scazut. Punem putin suc de lamiae(dupa preferinte), condimentam dupa gust si il lasam aproximativ 10 minute sa fiarba, cat sa se patrunda cotletele.

DSC06606<

Pofta buna!

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: