Postat de: borzasimona | 14 Ianuarie 2015

Rulouri de pui cu spanac si cascaval

DSC06614

Ingrediente:

• 1 piept de pui mare
• 1 cana cascaval ras
• 1 mana frunze proaspete spanac
• boia de ardei dulce
• ulei
• sare, piper

Mod de preparare:

Dezosam pieptul de pui si apoi il taiem bucati mai groase ca sa le putem sectiona inca o data dar nu pana la capat(sa obtinem ca o deschidere de carte ca sa obtinem o bucata mai mare de pui).Daca avem si bucati mai mici, le putem prinde la mijloc cu scobitori. Eu am obtinut dintr-un piept de pui doua bucati groase si 4 felii mai subtiri. La final am avut 4 fileuri mari de piept de pui.

Aceste fileuri le condimentam cu sare si piper sau cu un condiment pe pui.

image

Presaram putin cascaval pe fiecare bucata de pui,

image

aranjam frunzele de spanac,

image

apoi presaram restul de cascaval ras.

image

Rulam pieptul de pui pe lungime si il prindem cu scobitori.

image

Strangem bine capetele ruladei ca sa nu iasa cascavalul. Invelim rulada in folie de staniol si o coacem in cuptorul preincalzit la 200°C(sau foc mediu) timp de 30 minute.

image

Dupa acest interval desfacem folia, punem peste rulada cateva linguri de ulei, boia dulce de ardei si continuam sa coacem inca 20-30 minute, pana se rumeneste usor.

DSC06609

DSC06610

Pofta buna!

DSC06611

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: