Postat de: borzasimona | 16 Ianuarie 2015

Somon cu ciuperci si cascaval la cuptor

DSC06662

Ingrediente:

• 500g somon
• 200g ciuperci
• o ceapa
• ulei de masline
• 50ml vin alb
• sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa o curatam si o taiem marunt. Ciupercile le curatam si le taiem felii. Punem ceapa la calit in 2 linguri de ulei de masline iar apoi adaugam ciupercile. Adaugam vinul, condimentam dupa gust si lasam ciupercile pe foc pana scad complet.

Somonul il strpim cu putin ulei de masline, il saram si-l piperam iar apoi il prajim pe gratar 4-5 minute pe fiecare parte.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt mutam somonul facut pe gratar,

DSC06654

adaugam deasupra ciupercile

DSC06656

si felii de cascaval.(Mie mi-au ramas cateva ciuperci, le-am umplut cu morcov ras si cipercile calite ramase, deasupra am pus cascaval si le-am bagat la cuptor impreuna cu somonul.)

DSC06657

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute, sau pana se topeste cascavalul.

Delicios!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: