Postat de: borzasimona | 29 Ianuarie 2015

Chec cu telemea si mozzarella

DSC06644

Ingrediente:

• 120 g telemea rasa
• 100 g mozzarella
• 200 g iaurt
• 3 oua
• 200 g faina
• 1 plic praf de copt
• sare, piper

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, piperul macinat si sare. In alt vas amestecam branzeturile rase cu galbenusurile si iaurtul.

DSC06632

Punem apoi faina peste acestea, amestecam pana se omogenizeaza, iar in final adaugam albusurile batute spuma tare. Amestecam usor, omogenizam compozitia, apoi o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si faina.

DSC06633

Coacem checul cu branza si iaurt in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 30-35 minute. Cand este gata, il scoatem si il lasam sa se raceasca pe un gratar.

DSC06636

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: