Postat de: borzasimona | 16 Februarie 2015

Briose aperitiv cu cartofi

DSC06703

Ingrediente:

• 3 cartofi medii
• un castorn mic de broccoli
• 1 ceapa rosie mare
• partea alba de la un praz
• 3 oua
• 8 linguri de smantana
• patrunjel verde
• 80g cas/cascaval
• sare, piper

Mod de preparare:

Cartofii ii punem la fiert in coaja iar cand sunt fierti ii curatam, ii lasam sa se raceasca si ii taiem cubulete mici.

Brocolli il curatam si il punem la fiert aproximativ 10 minute. Apoi il scoatem si il taiem marunt.

Ceapa rosie si prazul le taiem(mai mari, mai mici – dupa preferinte) si le calim intr-o lingura de ulei.

Intr-un vas punem cartofii, broccoli, ceapa calita, cascavalul dat pe razatoarea mare, patrunjel verde tocat marunt si condiment dupa gust.

Separat amestecam smantana cu ouale si le adaugam peste cartofi.

DSC06699

Omogenizam compozitia si o punem intr-o tava pentru cuptor. Eu am pus compozitia intro forma de briose(ca sa fiu in pas cu Valentine’s day :)) de silicon dar la fel de bine puteam sa pun compozitia intr-o tava simpla.

DSC06701

Lasam briosele la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc frumos deasupra.

Sunt delicioase.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: