Postat de: borzasimona | 18 Februarie 2015

Cotlet de porc evantai

DSC06692

Ingrediente:

• un cotlet
• 2 rosii
• 2 catei de usturoi
• 2 lingurite de mustar
• ulei de masline
• 100g cascaval
• vin rosu
• sare, piper

Mod de preparare:

Luam cotletul si il felim dar nu de tot, feliem in asa fel incat baza sa ramana intreaga(eu am obtinut 6 felii).Il condimentam cu sare si piper.

DSC06685

Taiem rosiile si cascavalul felii, iar separat zdrobim usturoiul pe care il amestecam cu o lingura de ulei, ca la maioneza apoi adaugam mustarul.

DSC06686

Ungem fiecare felile cu acest sos,

DSC06688

dupa care umplem fiecare felie cu rosie si cascaval.

DSC06689

Punem carnea in folie de aluminiu, o stropim cu putin ulei de masline si vin, dupa care o acoperim complet cu folia de aluminiu si o punem intr-o tava la cuptor in jur de o ora.

DSC06690

Desfacem apoi folia si mai lasam friptura la cuptor pana cand se rumeneste frumos.

Un deliciu.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: