Publicat de: borzasimona | 25 aprilie 2012

Gratin de cartofi cu ciuperci

Ingrediente :

• 4 cartofi
• 250 g ciuperci
• 3-4 catei de usturoi
• 100g cascaval
• 2 linguri de ulei
• condimente

Mod de preparare:

Spalam bine cartofii, ii punem la fiert si ii lasam sa fiarba pana intra scobitoarea in ei.

Intre timp pregatim ciupercile : le spalam, le curatam, apoi le taiem felii.

Calim in uleiul incins bine usturoiul pisat, timp de cateva secunde, pana prinde miros, apoi adaugam ciupercile si le calim impreuna.

Cartofii fierti, ii curatam de coaja, apoi ii feliem. Punem intr-un vas termorezistent randuri alternative de felii de cartofi cu cele de ciuperci,

condimentam cu sare si piper, apoi acoperim cu cascaval ras.

Introducem vasul la cuptor si lasam pana incepe cascavalul sa prinda putina crusta.

Ii servim alaturi de o friptura sau alaturi de o salata.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Cristinei, divainbucatarie.


Lasă un comentariu

Categorii