Ingrediente :
• 1 piept de pui
• 200g cascaval(o rotita de cascaval de la Hochland)
• o bucata de kaiser
• 2 oua
• putina faina
Mod de preparare:
Pregatim toate ingredientele si apoi ne apucam sa montam chec-ul. Pieptul de pui il feliem ca pentru snitele iar apoi feliile le bate putin si le condimentam. Cascavalul il dam pe razatoare mare si il impartim in 3. Feliem kaizer-ul. Batem ouale cu putina sare si o lingura de faina.
In acest moment incepem sa asamblam chec-ul, si putem sa pornim aragazul ca sa se incalzeasca cuptorul. Tapetam o forma de chec cu hartie de copt iar apoi punem primul start de kaizer, cat sa acopere fundul formei:).
Punem o parte din cascavalul ras
iar apoi luam pieptul de pui, il dam prin faina, apoi prin ou si apoi il punem in tava peste cascaval(din fiecare se pune cate un strat).
Apoi punem iar cascaval, apoi piept de pui, iar cascaval si ultimul strat este de kaizer.
Dam totul la cuptor pentru o ora. Chec-ul se scoate din tava si se feliaza doar cand este complet rece. Sa nu va speriati cand il scoateti din cuptor ca este foarte moale deoarece in momentul in care se raceste se intareste cascavalul si se feliaza foarte frumos, iar gustul este pe masura. Sper sa incercati aceasta reteta si sa va placa. Pofta buna!
[…] Noi i-am servit alaturi de un chec din piept de pui. […]
By: Morcovi in suc de portocale | scn Cuisine on 22 august 2014
at 3:02 pm