Publicat de: borzasimona | 26 august 2013

Pui cu ciuperci si rosii la cuptor

DSC05117

Ingrediente pentru blat :

• 2 pulpe de pui+ 2 aripi
• 500 g rosii cherry
• 500 g ciuperci proaspete
• 1 ceapa
• 2 lingurite de rozmarin
• 3-4 linguri ulei masline
• 6-7 catei usturoi
• 100ml vin alb
• sare, piper

Mod de preparare:

Curatam ceapa si o taiem marunt. Ciupercile le curatam si daca sunt foarte mari le taiem…altfel le lasam intregi.

DSC05109

Asezam ceapa pe fundul unui vas termorezistent iar deasupra asezam bucatile de pui.

DSC05111

Printre carne punem rosiile si ciupercile, apoi condimentam cu sare, piper si rozmarin uscat. Stopim totul cu ulei de masline si vin. Adaugam apoi usturoiul taiat in cubulete.

DSC05112

Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si il dam la cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa aceste interval scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bucatile de pui pe ambele parti.

DSC05115

Servim imediat!

Sursa de inspiratie


Lasă un comentariu

Categorii