Ingrediente pentru blat :
• 2 pulpe de pui+ 2 aripi
• 500 g rosii cherry
• 500 g ciuperci proaspete
• 1 ceapa
• 2 lingurite de rozmarin
• 3-4 linguri ulei masline
• 6-7 catei usturoi
• 100ml vin alb
• sare, piper
Mod de preparare:
Curatam ceapa si o taiem marunt. Ciupercile le curatam si daca sunt foarte mari le taiem…altfel le lasam intregi.
Asezam ceapa pe fundul unui vas termorezistent iar deasupra asezam bucatile de pui.
Printre carne punem rosiile si ciupercile, apoi condimentam cu sare, piper si rozmarin uscat. Stopim totul cu ulei de masline si vin. Adaugam apoi usturoiul taiat in cubulete.
Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si il dam la cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa aceste interval scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bucatile de pui pe ambele parti.
Servim imediat!
Lasă un comentariu