Publicat de: borzasimona | 6 februarie 2013

Briose cu banane

DSC04850

Ingrediente :

• 2 banane coapte
• 150 g zahar
• 50 g unt topit
• 1 ou batut
• 1/2 lingurita esenta de vanilie
• 280 g faina
• 20 g nuca macinata
• 1 lingurita praf de copt
• 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, nuca, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.

In alt bol zdrobim bananele si le amestecam cu zahar, esenta de vanilie si apoi cu untul topit si racit. Adaugam apoi oul batut si amestecam.

Incorporam apoi faina.

Turnam compozitia in forme astfel incat sa nu fie pline pentru ca ele vor creste.

Le dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 12-15 minute, pana devin aurii. Le ornam dupa preferinte…eu am pus doar putina ciocolata topita deasupra.

Un deliciu.

Sursa de inspiratie


Lasă un comentariu

Categorii