Publicat de: borzasimona | 26 noiembrie 2013

Pui cu praz si rosii

DSC05820

Ingrediente:

• 2 pulpe de pui si 2 aripi
• 350-400 g praz
• 320 g rosii mici
• 1 ceapa
• 4-5 linguri ulei
• 50-70 ml supa pui
• 3-4 catei mari de usturoi
• 2 linguri bulion
• sare, piper

Mod de preparare:

Pentru inceput condimentam bine carnea si o punem intr-un vas care va intra la cuptor.

DSC05805

In cele 4 lingur de ulei calim ceapa tocata marunt si prazul taiat bucati. Cand incep sa se inmoaie oprim focul.

DSC05806

Mutam ceapa si prazul(cu tot cu ulei) intr-un in vas peste carne, adaugam rosiile si cateii de usturoi. Turnam supa de pui amestecata in prealabil cu bulion, condimentam cu sare, piper si acoperim cu o folie de staniol.

DSC05810

Dam vasul la 200°C pentru 40 minute, apoi scoatem folia si lasam in jur de 15-20 minute fara folie ca sa se rumeneasca.

DSC05818

Noi l-am servit alaturi de o portie sanatoasa de spaghete cu zucchini si rosii.

Sursa de inspiratie


Lasă un comentariu

Categorii