Ingrediente:
• 2 pulpe de pui si 2 aripi
• 350-400 g praz
• 320 g rosii mici
• 1 ceapa
• 4-5 linguri ulei
• 50-70 ml supa pui
• 3-4 catei mari de usturoi
• 2 linguri bulion
• sare, piper
Mod de preparare:
Pentru inceput condimentam bine carnea si o punem intr-un vas care va intra la cuptor.
In cele 4 lingur de ulei calim ceapa tocata marunt si prazul taiat bucati. Cand incep sa se inmoaie oprim focul.
Mutam ceapa si prazul(cu tot cu ulei) intr-un in vas peste carne, adaugam rosiile si cateii de usturoi. Turnam supa de pui amestecata in prealabil cu bulion, condimentam cu sare, piper si acoperim cu o folie de staniol.
Dam vasul la 200°C pentru 40 minute, apoi scoatem folia si lasam in jur de 15-20 minute fara folie ca sa se rumeneasca.
Noi l-am servit alaturi de o portie sanatoasa de spaghete cu zucchini si rosii.
Lasă un comentariu