Publicat de: borzasimona | 8 aprilie 2012

Toast cu ciuperci si ou ochi

Ingrediente :

• 100g unt
• 3 felii de paine
• 2 cepe medii sau 1 ceapa mare
• 150-200 g ciuperci champignon
• 3 linguri de smantana
crema de branza
• cateva fire de patrunjel proaspat tocat
• 3 oua ochiuri
• sare, piper

Mod de preparare:

Topim untul intr-o tigaie mare , apoi calim ceapa tocata marunt, aproximativ 1-2 minute. Adaugam ciupercile si se calim la foc mediu timp de 6-8 minute. Adaugam apoi smantana cu patrunjel proaspat tocat, sare si piper.

Prajim feliile de paine si le ungem cu crema de branza cat sunt fierbinti.

Punem peste branza ciupercile calite,

apoi cate un ou ochi pe fiecare felie de paine.

A fost un mic dejun memorabil…va recomand sa-l incercati. 🙂

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Cristinei, divainbucatarie , am modificat-o putin in functie de ce aveam in frigider si rezultatul a fost delicios.


Răspunsuri

  1. Nu pot decat sa ma bucur ca ti-a placut si tie…


Lasă un comentariu

Categorii